Mand holder styr på citybike i metalfarve

Om firmaet

Velkommen til Cykel Jan – Vi har helt sikkert også noget til dig

Cykel Jan er en cykel & scooterforretning som fører et bredt sortiment af cykler, elcykler, scooter, elscooter og plæneklipper til hele familien Danmark.

Bike & Co er din cykelhandler og vi kunne aldrig drømme om at udlevere en cykel i en papkasse, som du selv skal samle. Hos Bike & Co får du en “skræddersyet” cykel, som er gennem smurt, efterspændt, pudset og justeret, så den passer perfekt til dine behov – udført af en fagmand. Det er din garanti for en individuelt tilpasset cykel, som er 100% i orden og klar til at give dig cykelglæde. Så med en af vores cykler er du sikker på at få en cykel som holder dig kørende i mange år.

Med 54 butikker og cykelhandlere fordelt over hele Danmark, er vi landets største kæde af cykelhandlere. Bike & Co har som cykelkæde eksisteret siden 1977 og har nu i godt 35 år været din lokale cykelhandler.

Vi følger også med tiden og har derfor også lavet Danmarks største cykelwebshop – En webshop med det bredeste udvalg og bedste priser!

På vores webshop får du mulighed for at handle hurtigt og nemt og stadig med den sikkerhed som din lokale cykelhandler og Bike & Co butik giver dig.

Både hvis der er mod forventning skulle være problemer med din varer og når det gælder det gratis serviceeftersyn som du får med når du køber cykel hos Bike & Co. Det udføres nemt og hurtigt af din Cykel Jan når det passer dig.

Cykel-Jan har også mere end 50 års erfaring i reparation af cykler, knallert og scooter både totalt og firetakts motorer og 35 års erfaring i reparation af plæneklipper.

Nedenstående punkter er et udsnit af vores kompetencer samt arbejdsopgaver.

  • Reparation af cykler, elcykler, elscootere scootere og knallerter
  • Reservedele til cykler og scootere
  • Brugte cykler og scootere

​Åbningstider:
Mandag – Fredag 7:45 – 17:30

Sidebar

Webshop
– Bike & Co

  • Stort udvalg af kvalitets produkter
  • Hurtig levering og god service
  • Faguddannet personale
  • Alle cykler indstilles individuelt
  • Første eftersyn gratis

Besøg shoppen

Grøn citybike med lys læder detaljer

Kontakt os

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.